Tаван на цените на някои от стоките е мярка с

...
 Tаван на цените на някои от стоките е мярка с
Коментари Харесай

Таван на цените? Разкритие на Даниел Лорер

 

„ Tаван на цените на някои от стоките е мярка с извънредно необятен набор и се притеснявам, че тя основава повече проблеми, в сравнение с взема решение, защото незабавно ще докара до дефицит и надлежно изгубване на артикули от пазара. “

Това сподели министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер пред bTV.

„ Това ще вкара страната в полицейски функционалности, а има по-деликатни механизми като проучване на потребностите на най-засегнатите пластове и даване на помощ точно на тях “, добави той.

Според него може да се обсъдят разновидности на равнище обществени помощи.

„ Отново има разнообразни ограничения, които могат да се разискват както на равнище крайни цени, по този начин и на равнище от данъчно облагане, по този начин и на равнище обществени помощи. За мен като човек, който пази пазарните механизми, е значимо те да работят оптимално добре и дейно в една стопанска система, преди страната да стартира да се намесва в тях “, сподели още Лорер.

Той добави и че се работи по антиинфлационен пакет, който ще стане явен след 2 седмици.

Според него няма потребност всяко разплащане по проекта да минава напълно през Народното събрание

„ Преминаването през Народното събрание на заплащането за пътища е там, тъй като предходното разплащане от страната е изпълнено с нередности, меко казано “, сподели той.

Какво значи да достигнем национално значение в галактическата политика, което е написано в проекта

" България не е бедна страна. България е безпределно окрадена страна и българските пенсионери бяха оставени в такова положение в продължение на толкоз години, тъй като никой не се погрижи за тях.

Това, което ние споделяме е, че имаме задоволително пари и да се погрижим за обществено слабите и да вкараме България в галактическата епоха ", сподели Лорер.

Според него в тази сфера от 10 години не сме имали никаква визия какво желаеме в Космоса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР